Zapytanie ofertowe nr 2/2014 (dotyczy zamówienia Wago-Dzielarki)
Witam serdecznie, wszystkich chetnych prosze o zapoznanie się z poniższym zapytaniem ofertowym.
"Karmelek" Paweł Surawski
ul. Bahrkego 5
19-300 Ełk
tel. + 48 698775184
fax + 48 87 621 55 51
www.karmelek.pl
Zapytanie ofertowe nr 2/2014
(dotyczy zamówienia Wago-Dzielarki)
I. ZAMAWIAJĄCY
"Karmelek" Paweł Surawski
ul. Bahrkego 5
19-300 Ełk
NIP: 848-160-36-14; REGON: 281424707
II. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
1. Przedmiotem zamówienia jest Wago-Dzielarka wraz z dostawą i montażem do siedziby zamawiającego.
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Wago-Dzielarka:
- lej min. 250 l,
- zastosowanie do ciast: pszennych, pszenno-żytnich, żytnich z dużym udziałem wody,
- zastosowanie do chlebów foremkowych,
- możliwość robienia każdej wielkości porcji,
- system bezolejowy,
- zintegrowane sterowanie,
- prędkość porcjowania co najmniej 800 porcji/min,
- obudowa ze stali nierdzewnej.
III. TERMIN WYKONANIA ZAMÓWIENIA
Termin wykonania przedmiotu zamówienia: do 30.11.2014 r.
IV. OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY
Oferent powinien stworzyć ofertę na formularzu załączonym do niniejszego zapytania.
Oferta powinna być:
- opatrzona pieczątką firmową,
- posiadać datę sporządzenia,
- zawierać adres lub siedzibę oferenta, numer telefonu, numer NIP,
- podpisana czytelnie przez wykonawcę.
V. MIEJSCE ORAZ TERMIN SKŁADANIA OFERT
1. Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres:
2. Ocena ofert zostanie dokonana w dniu 20.08.2014, a wyniki i wybór najkorzystniejszej oferty zostanie ogłoszony o godzinie 12:00 w siedzibie firmy Karmelek w Ełku przy ul. Bahrkego 5.
3. Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
4. Oferent może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
5. W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
6. Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie: www.karmelek.pl
VI. OCENA OFERT
Zamawiający dokona oceny ważnych ofert na podstawie następujących kryteriów:
1 – Innowacyjność nie stosowana w regionie (woj. Warmińsko-Mazurskie) – kryterium wejścia
2 – Cena – kryterium wyboru - 100 %
Kryterium Ceny będzie oceniane wg wzoru:
C=Cw/Cr x 100
gdzie: C – ilość punktów przyznana ofercie
Cw – wartość oferty najkorzystniejszej w zbiorze
Cr – wartość oferty rozpatrywanej
VII. DODATKOWE INFORMACJE
Dodatkowych informacji udziela Paweł Surawski pod numerem telefonu 698 775 184 oraz adresem email: